Perinteinen joululeiri tulee taas!

Hei Palokan partiolainen ja vanhempi!

On taas lippukunnan perinteisen joululeirin aika. Tänäkin vuonna leireilemme aiemmilta vuosiltatutussa Papinniemen leirikeskuksessa Laukaassa pe-su 2.–4.12. Leirikeskuksessa ruokailu ja osaohjelmasta tapahtuu sisätiloissa, mutta yöt nukumme ulkona kaminallisissapuolijoukkueteltoissa. Joululeiri on mukavaa yhdessä touhuamista ja jouluista puuhastelua, jaloistava lopetus partiosyksylle!

Johtajat (samoajat, vaeltajat ja aikuiset) menevät leirille jo perjantaina kimppakyydeillävalmistelemaan paikkoja leiriläisille. Leiriläiset (sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat) saapuvatleirille bussilla, joka lähtee Palokan kirkon yläpihalta lauantaina 3.12. klo 9. Bussi tuo leiriläisettakaisin kirkon yläpihalle sunnuntaina 4.12. n. klo 14.30

Leirille mahtuu niin monta leiriläistä, kuin bussissa on istumapaikkoja. Leirin hinta on 30e ja semaksetaan ennen leiriä ensisijaisesti mobilepayllä (numero 93512) tai tarvittaessa tilisiirtonalippukunnan tilille (tilinumero: FI2350890540021709). Käteistä emme enää ota vastaanleirimaksuissa. Maksettu leirimaksu on edellytys leirille osallistumiseen! Osallistumisen peruminenon tehtävä ennen ilmoittautumisajan loppumista, muutoin leirimaksu tulee maksaa. Poikkeuksenasairastumiset, joista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian lippukunnalle. Tulethan leirille vainterveenä. Vanhemmilla tulee olla valmius hakea leirillä sairastunut lapsi kotiin.Leirille ilmoittaudutaan Kuksan kautta: kuksaan.fi/56386 Kuksa saattaa ehdottaa osallistujaksivanhempaa, muistathan siis ilmoittaa lapsen omilla tiedoillaan. Ilmoittautumisaikaa on 25.11. astitai kunnes bussi on täynnä.

Papinniemessä on mahdollisuus nukkua myös sisällä omilla liinavaatteilla. Tällöin siitä aiheutuvatlisäkulut maksaa osallistuja itse. Lisämaksu sisällä nukkumisesta on 4-12-vuotiailta 15€ ja yli 12-vuotiailta 30€. Ilmoita mahdollinen halukkuutesi sisällä nukkumiseen ilmoittautumisenyhteydessä. Lisäkustannukset maksetaan yhdessä leirimaksun kanssa.Leirille ovat tervetulleita kaikki lippukunnan perhepartiolaiset, sudenpennut, seikkailijat, tarpojat,samoajat, vaeltajat, aikuiset sekä myös lasten vanhemmat. Leirimaksu on kaikille sama. Leirimaksukattaa bussikyydit, ruokailut sekä ohjelman.Tarkempia tietoja, mm. pakkauslista, lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ilmoittautumisenpäätyttyä. Jos on jotain leiriin liittyviä kysymyksiä, olkaa johtajiin yhteydessä.

Nähdään leirillä!

Partio- ja jouluterveisin

leirinjohtajat Jenna Simonen, Ville Niininen ja Outi Niiranen