Lippukunnan syysleiri Survi’21

PaPan syysleiri Survi’21 järjestetään 17.-19.9.2021 Velisjärvellä Kuhmoisissa.

Leirillä pääset tutustumaan elämään maaseudulla ja ihan oikeisiin maatilan eläimiin. Opit myös mitä luonnossa liikkuminen ja jopa yön yli selviytyminen vaatii.

Yhteiskuljetus leirille lähtee perjantaina 17.9. klo 17 Palokan kirkon pihasta. Bussi tuo leiriläiset takaisin kirkolle sunnuntaina n. klo 15.30. Sitä ennen leiriläiset viettävät pari tuntia Nihtilän kotieläinpihalla.

Leirimaksu on kaikilla 20 euroa (myös vanhemmilla) ja se on maksettava käteisellä bussiin tultaessa. Ota mukaan tasaraha! Leirimaksu sisältää myös vierailun kotieläinpihalla.

Leirille ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksan ilmoittautumislomakkeella.

HUOM! Kuksa saattaa tarjota automaattisesti vanhempaa osallistujaksi, joten muistakaa vaihtaa se lapseksi.  Vanhemmat ja perhepartiolaiset ovat myös tervetulleita leirille. Muista siinä tapauksessa ilmoittaa lapsesi lisäksi myös itsesi. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä lippukuntaan.

Ilmoittautuminen alkaa 3.9 ja päättyy 12.9. tai aiemmin bussin ollessa täysi. Ilmoittautumisen voi perua 12.9. mennessä, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova (sairaustapaukset poikkeus). Leiriltä poisjäännistä tulee ehdottomasti ilmoittaa lippukunnalle.

Nähdään leirillä!