Ilmoittautuminen kesäleirille on alkanut!

PaPan kesäleiri Vúolaa järjestetään 17.-20.6. Hangasjärvellä Jyväskylässä. Saavu siis pitkästä aikaa leireilemään ja nauttimaan kesästä!

Johtajisto saapuu leirille torstaina, tarpojat perjantaina, seikkailijat ja sudenpennut joko perjantaina tai lauantaina sen mukaan, haluaako olla yhden vai kaksi yötä. Toivomme, että perjantaina leirille tulevat saapuvat joko klo 9-10 tai 16-17. Lauantaina saapuvien aikaikkuna on klo 9-10. Kaikkien leiri päättyy sunnuntaina puolilta päivin.

Leirille saavutaan ja lähdetään pois omilla kyydeillä. Leiripaikka sijaitsee n. 40 minuutin ajomatkan päässä Palokasta. Loppupätkä leiripaikalle on paikoin huonokuntoista ja kapeaa metsätietä, mikä kannattaa huomioida. Tien ruuhkautumisen välttämiseksi kannattaa suosia kimppakyytejä. Perillä järjestetään liikenteenohjaus. Tarkempi ajo-ohje lähetetään ilmoittautuneille.

Leiriläiset nukkuvat puolijoukkueteltoissa. Vaikka on kesä, saattavat yöt olla kylmiä, joten mukaan on hyvä ottaa vähintään kolmen vuodenajan makuupussi.

Leirimaksu on kaikilla 10 euroa ja se on maksettava käteisellä leirille saapuessa. Ota mukaan tasaraha.

Leirille ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksan ilmoittautumislomakkeella: kuksaan.fi/42204 HUOM! Kuksa saattaa tarjota automaattisesti vanhempaa osallistujaksi, joten muistakaa vaihtaa se lapseksi.  Vanhemmat ovat toki myös tervetulleita leirille. Muista siinä tapauksessa ilmoittaa lapsesi lisäksi myös itsesi. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä lippukuntaan.

Ilmoittautuminen alkaa 25.5 ja päättyy 13.6. Ilmoittautumisen voi perua 13.6 mennessä, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova (sairaustapaukset poikkeus). Leiriltä poisjäännistä tulee ehdottomasti ilmoittaa lippukunnalle.

Leirillä huomioidaan vallitsevat koronaohjeistukset.

Nähdään leirillä!