PaPa toivottaa kaikille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta! Partiotoiminta jatkuu jälleen viikolla 2.

Poikkeuksellinen vuosi lähenee loppuaan ja sen myötä partiotoiminta jää joulutauolle. Viikkotoiminta jatkuu jälleen ensi vuoden puolella viikolla 2.

Tässä vaiheessa on aika kiittää teitä kaikkia lippukuntalaisia ja kotiväkeä sekä etenkin ryhmänvetäjiä, joiden tinkimätön partioasenne on mahdollistanut viikkotoiminnan jatkumisen myös korona-aikana. Vaikeista olosuhteista huolimatta myös adventtikalenterimyyntikampanja onnistui hienosti. Tästä suuri kiitos kaikille ahkerille kalenterimyyjille ja etenkin myyntitempauksiin osallistuneille!

Ensi vuodesta: Kalentereihin kannattaa laittaa nyt jo ylös ma 18.1. klo 20-21, jolloin järjestetään etänä infotilaisuus Etelä-Koreassa 1.-12.8.2023 järjestettävästä 25. maailmanjamboreesta ja siihen liittyvästä varainhankinnasta. Infotilaisuudessa on mukana partiolaisia kertomasta omista jamboreekokemuksistaan. Maailmanjamboreelle voivat leiriläisinä osallistua leirihetkellä 14-17 -vuotiaat eli 22.7.2005-31.7.2009 syntyneet. Osallistumislinkki infotilaisuuteen jaetaan lähempänä ajankohtaa.  

Jaksetaan vielä käyttää maskia ja pitää huolta toisista. Nähdään taas ensi vuonna!