Tervetuloa partioon! -ilta 13.8. klo 18

Palokan Partiolaisiin liittymisestä kiinnostuneille järjestetään torstaina 13.8. klo 18 Palokan Pappilassa (Rovastintie 8) Tervetuloa partioon! -ilta. Siellä pääset tutustumaan partioon harrastuksena ja kuulemaan tarkemmin millaisia ryhmiä PaPa:ssa on ja milloin ne kokoontuvat. Ryhmän viikoittainen kokoontumispäivä on joko maanantai tai tiistai. Lippukunnan viikkotoiminta alkaa viikolla 34.

Partioon voivat liittyä kaikenikäiset ja aiemmalla partiotaustalla tai sen puutteella ei ole merkitystä. Aikuiset ovat todella tärkeitä lippukunnalle ja tehtäviä on laidasta laitaan. Homma räätälöidään sinun osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Lippukunta on myös koko ajan tukenasi ja tarjoaa laadukkaita koulutuksia.

Ethän tule paikalle jos olet sairaana. Huolehdi myös käsihygienista ja turvaväleistä. Seuraamme koronatilannetta ja tapahtuma perutaan jos ohjeistukset muuttuvat.